Eten & drinken


Er zijn veel mogelijkheden om  gezellig iets te gaan eten, restaurants in overvloed, leuk om streekgerechten te proberen, onder de  toppers van stellendam vallen de vissoorten op, tong schol, rode mul, poon, in verschillende restaurants op het eiland vind je deze heerlijke soorten vis.  Asperges komen echt niet alleen uit Limburg ook hier kunt u er van genieten van eind april tot half juni. Wanneer u even uit wilt rusten tijdens uw fietstocht of zin hebt in een rustige omgeving dan bieden verschillende theetuinen u deze mogelijkheid.

Theetuin de Halve Maan
Oostdijkseweg 19
3252 LL Goedereede
telf. 0187-492880
 theetuindehalvemaan@hotmail.com

Theetuin Terra Fortuna
In de theetuin wordt u ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. U krijgt een mapje mee met plattegrond en informatie over de verschillende activiteiten en bezienswaardigheden. De koffie/thee kunt u desgewenst ook meenemen naar een van de zitjes buiten de theetuin.

3248 LA Melissant,
Tel: 06 414 82 926
www.terrafortuna.nl

Een andere mogelijkheid is  om  “aan te schuiven”
Op Maandag, de dag dat restaurants in de regio zijn gesloten, kunt u “aan schuiven” voor de Table d’Hote,  de aanschuiftafel, u eet aan de grote boerentafel met nog 10 à 20 andere gasten. Neem voor meer informatie contact op met Hoeve Kortstaert. Reserveren kan tot Maandag 10.00 uur

Oostdijksweg 393252 LL Goedereede
Telefoon0187-492851
E-mailkortstaert@gmail.com

Graag beveel ik bij u aan om eens binnen te lopen in het winkelgebied van Middelharnis, bij lunchroom ENTREZ , voor een kop heerlijke koffie mét eigengebakken lekkers erbij, of een kleine hap. Dit is een lunchroom waar u bediend wordt door mensen met een verstandelijke beperking.

Entrez is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur; op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

In de zomermaanden kunt u iedere woensdag de Knapzakroute lopen, die u langs pittoreske dorpen en door de polder van Goeree-Overflakkee leidt. Bij Entrez ontvangt u een knapzak met proviand. De route van 9 km leidt u ook langs atelier Impasto en zorgboerderij De Bonte Koe. U kunt de boerderij niet alleen bezoeken, maar ook BonteKoeGolf spelen. Reserveren is mogelijk bij Entrez.

Eendrachtstraat 45-47 3241 CC
Middelharnis
tel.0187 – 48 29 39
Routebeschrijving

Kijk op www.vvvgoeree-overflakkee.nl naar uitgebreidere info.

 

 

 

 

 

 
Activiteit